AKSONOMETRIK PROEKSIYALAR MAVZUSI O’QITISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB O’QUVCHILAR FAOLLIGINI OSHIRISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada aksonometrik proeksiyalar mavzusi o’qitishda pedagogik texnologiyalardan foydalanib o’quvchilar faolligini oshirishga oid metodik tavsiyalar yoritilgan.