METHODOLOGY OF TEACHING THE SUBJECT OF DIFFERENT COMPOUNDS AND ITS ROLE IN PRODUCTION (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada chizmachilik fanida ajraluvchi birikmalar mavzusini, xususan, trubali birikmalar mavzusini oʻqitish metodikasi, rivojlanish tarixi va uni ishlab chiqarishdagi o’rni qilingan.