TIBBIYOT YO'NALISHIDAGI AKADEMIK LITSEY O'QUVCHILARIGA INGLIZ TILINI O'QITISHDA INTERAKTIV METODLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bugungi kunda innovatsion pedagogik texnologiyalarini ta'lim jarayonidagi eng samarali vositalar sifatida qaralmoqda. Ulardan jahon chet tili o'qitish amaliyotida keng foydalanilmoqda. Faol o'qitish usullarining hammasi xam interaktiv usullariga kirmaydi. Interaktiv o'qitish usullari deganimizda, avvalo, o'quvchilar orasida mavzuni o'rganish va o'zlashtirish usuli o'zaro muloqotga asoslanadi. Mazkur maqolada ingliz tili darslarida interfaol metodlardan foydalanish haqida fikr yuritiladi.