O`ZBEKISTONDA YER-SUV ISLOHOTI DAVRINING SOVET TARIXSHUNOSLIGIDA O`RGANILISHI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada O`zbekiston tarixining eng ziddiyatli davrlaridan biri XX asrning 20-yillaridagi eng muhim siyosiy-iqtisodiy tadbir, Sovet davlatining O`zbekistonda amalga oshirgan yer-suv islohotining ikkinchi bosqichi (1925-1929 yillar) tarixshunosligi masalalari tahlil qilingan, maqola mazkur muammo tarixshunosligining sovet davrida o`rganilishi va yoritilishi borasida muallif qarashlarini ifodalaydi.