O’ZBEKISTONDAGI EKOLOGIK MUAMMOLARNI KELIB CHIQISH OMILLARINI BARTARAF ETISH BORASIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISHLAR TAHLILI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada mintaqamizdagi, xususan, O`zbekiston Respublikasidagi ekalogik muammolar, ularning kelib chiqish omillari va salbiy oqibatlarini bartaraf etish borasida amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar bayon etilgan.