ТОШКЕНТ КИМЁ-ТЕХНОЛОГИЯ ИНСТИТУТИ ЯНГИЕР ФИЛИАЛИНИНГ ТАЛАБАЛАРИ УЧУН ИСТИҚБОЛДА ҚАНДАЙ ИШ ЎРИНЛАРИ ЗАРУР. (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Тошкент кимё-технология институти Янгиер филиалининг талабалари учун кимёвий технологиялар соҳасидаги иш ўринлари, иш беручи ва кадрлар ўртасидаги меҳнат муносабатлари, шунингдек, меҳнат бозорида кимётехнология соҳасини ривожлантириш учун таклиф ва хулосалар берилган.