ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА АЛОҲИДА ТАЪЛИМ ЭҲТИЁЖЛАРИ БЎЛГАН БОЛАЛАРНИНГ ТАЪЛИМ ҲУҚУҚЛАРИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикасида алоҳида таълим эҳтиёжлари бўлган болаларнинг таълим ҳуқуқларини таъминлаш, шунингдек инклюзив таълимни ташкил этиш борасидаги норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар таҳлил қилинган