Инвестиция лойиҳаларини баҳолаш усуллари ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақола инвестиция лойиҳаларини баҳолаш усуллари ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари ҳақида ёзилган ва бир қанча илмий таьрифлар кэлтирилган.