Koreya XX asr boshida (Yaponiya mustamlakachilik davri va oqibatlari) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Koreya XX asr boshida Yaponiya mustamlakasiga aylantirilishi va uning karaya jamiyatiga tasirini o’rganish va kareya jamiyatining mustamlakachilik davrida tarixiy ongni saqlab qolish hamda yapon mustamlakachilariga qarshi xalq harkatlari, milliy madaniyatni saqlab qolishga bo’lgan urunishlari yoritilgan va ilmiy jihatdan tahlil qilingan