PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA MASOFALI TA’LIM PLATFORMALARINI QO‘LLASH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
So‘nggi davrda o‘qitishning an’anaviy dars shakllariga nisbatan masofali ta’lim shakliga yaqqol ehtiyoj tug‘ildi. Pandemiya sabab deyarli ta’limning barcha bo‘g‘inlari masofali ta’lim shakliga ma’lum bir muddatga bo‘lsa ham o‘tdi. Oliy ta’lim muassasalarida masofali ta’lim nisbatan sifatli tashkillashtirilgan bo‘lsada, umumta’lim va professional ta’lim muassalarida masofali ta’lim sifatini oshirish kerakligi sezilib qoldi. Ushbu maqolada kollej va texnikumlarda masofali ta’limni amalga oshirish uchun tavsiyalar beriladi.