INFORMATIKA FANINI INNOVATSION TA’LIMDA O’QITISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Mazkur maqolada bugungi kunda dolzarb hisoblangan ta’lim tizimidagi modernizatsiyalash, ta’lim sifatini oshirish, ta’limda innovatsion texnologiyalarni keng joriy etishga yo’naltirilgan ko’plab innovatsiyalarninig joriylanishi orqali yuz beradigan ijobiy o’zgarishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.