JISMONIY SHAXSLARNING SOLIQLARNI UNDIRISH MEXANIZMINI TAKOMILLARSHTIRISHDA XORIJIY MAMLAKATLARNING ILG‘OR TAJRIBALARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu tezisda jismoniy shaxslardan olinadan soliqlarni undirish mexanizmini takomillarshtirish bo‘yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.