O‘ZBEKISTON SOLIQ TIZIMIDA JISMONIY SHAXSLARDAN OLINADAN SOLIQLARNI (SOLIQ QARZDORLIKNI) UNDIRISH MEXANIZMINING AMALDAGI HOLATI TAHLILI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu tezisda jismoniy shaxslardan olinadan soliqlarni undirish mexanizmini takomillarshtirish bo‘yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.