MUSIQIY TERAPIYANING TENDENSIYALARI VA INSON SALOMATLIGIGA TA’SIRI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Maqola musiqiy terapiyaning kelib chiqish tarixi, uning yo‘nalishlari va bugungi kunda qo‘llanilishini o‘rgangan holda, musiqiy terapiyaning inson organizmi va unda uchraydigan ba’zi kasalliklarga nisbatan ijobiy ta’siri va foydali jihatlarini yoritib berishga asoslanadi.