BADIIY PERSONAJLARNING HISSIYOTLARINI NAMOYON QILISHDA MUBOLAG‘A (GIPERBOLA)NING QO‘LLANILISHI (O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARI MISOLIDA) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Mazkur maqolada mubolag‘a stilistik vositasiga berilgan turli ta’riflar o‘rganilib, talqin etilgan. Shuningdek, badiiy personajlarning hissiyotlarini namoyon qilishda mubolag‘a (giperbola)ning ahamiyati tadqiq etilib, o‘zbek va ingliz tillaridagi badiiy asarlardan misollar tahlil qilingan.