ONA TILI FANINI O'QITISHDA ZAMONAVIY YANGICHA METODLARDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada Ona tili fanini o'qitishda zamonaviy yangicha metodlardan foydalanish hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalar haqida ma'lumotlar berilgan.