YUQUMLI KASALLIKLARNING KELIB CHIQISHI VA AHOLI ORASIDA TARQALISHI XAVFINI KUCHAYTIRUVCHI OMILLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada oxirgi yillarda aholi o’rtasida yuqumli kasalliklarning kelib chiqishi va tarqalishini kuchaytiruvchi omillar, yuqumli kasalliklarni tashxislashda keng qo’llanilayotgan zamonaviy serologik, molekulyargenetik, biologik usullarning ahamiyati tog’risida ma’lumotlar kengroq yoritilgan.