PAST TEZLIKLI ENERGIYA OQIMLARIDA SAMARALI ISHLOVCHI MUQOBIL ENERGIYA MANBAI UCHUN GENERATORLARNI TAHLIYLI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola past tezli shamol va suv oqimlaridan foydalaniladigan samaradorligi yuqori bo’lgan generatorlar tahli olib borilgan. Shamol va suv oqimlarida ko’p qutupli aseal va radial oqimli sinxiron generatorlaridan foydalanish samarali ekanligi maqolada takitlangan.