O'ZBEK ADABIYOTIDA OPA-SINGILLAR OBRAZI TASVIRI VA TADRIJI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolamizda, dastlab, o'zbek folkloriga so'ngra, o'zbek yozma adabiyotiga opa-singillar obrazining kirib kelishi, opa-singillar obrazining asar badiiyatida tutgan o'rni haqida qisqacha ma'lumot berilgan.