KREDIT MODUL TIZIMI:ASOSIY TUSHUNCHALARI VA O'QUV JARAYONINI TASHKIL ETISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Kredit modul tizimi, ta'lim jarayonini yanada samarali va moslashuvchan qilish maqsadida joriy etilgan innovatsion yondashuvdir. Ushbu tizim, o'quvchilarning bilim va ko'nikmalarini baholash, o'qitish jarayonini tashkil etish va ta'lim sifatini oshirishda muhim rol o'ynaydi. Ushbu maqolada kredit modul tizimining asosiy tushunchalari va o'quv jarayonini tashkil etish usullari haqida batafsil ma'lumot beramiz.