ИНСОН ҲУҚУҚЛАРИ БЎЙИЧА ТАЪЛИМ, ЎЗБЕКИСТОНДА ИНСОН ҲУҚУҚЛАРИНИНГ РИВОЖЛАНИШ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ, ИНСОН ҲУҚУҚЛАРИ КАФОЛАТЛАРИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ УСТУВОР ЙЎНАЛИШЛАРИ ВА МЕХАНИЗМЛАРИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Мақолада бугунги кунда мамлакатимизда инсон ҳуқуқлари соҳасида олиб борилаётган тизимли ва изчил ишлар, инсон ҳуқуқларининг миллий қонунчилик тизимидаги ўрни,бугунги кундаги инсон ҳуқуқларини таъминлашга доир давлат сиёсатининг муҳим йўналишлари, инсон ҳуқуқлари бўйича таълим дастури, унинг истиқболли вазифалари ҳамда мазмун моҳияти ёритилган.