MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYACHILARINING UMUMMADANIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISHNING MAZMUNI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola hozirgi kunda dolzarb bo‘lib hisoblangan masala, ya’ni bo’lajak maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarining umummadaniy, kasbiy kompetensiyalarni shakllantirishga qaratailgan pedagogik shart sharoitlarning mazmuni, xususiyatlari, pedagog fan va texnika taraqqiyotining eng so‘nggi yutuqlaridan foydalanishi, o‘z kasbiy faoliyatida yangi pedagogik texnologiyalarni unumli qo‘llay olishi, umumiy va maxsus bilimlarni o‘zlashtirish, shuningdek, kasbiy mahoratni egallash jarayonida qobiliyat mukammallashib va rivojlanib borishi pedagogik mahoratini shakllantirishga qaratilgan izchil bir tizim haqida gap boradi.