PAXTA TO‘QIMACHILIK VA YENGIL SANOATDA TEXNOLOGIK JARAYONIDA CHIQAYOTGAN CHANG TARKIBINI TAXLIL QILISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushhu maqolada paxta tozalash korxonasi texnologik jarayonlaridan chiqayotgan tololi chiqindilar va iflosliklar takibini o‘rganish bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.