AHOLINING JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI AHAMIYATI, UNING AYRIM TARIXIY DAVRLARDAGI SONI VA DINAMIKASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Biz ushbu maqolada aholining jamiyat taraqqiyotidagi ahamiyati, uning ayrim tarixiy davrlardagi soni va dinamikasi o‘rgandik va tahlil qildik.