ТARBIYA IJTIMOIYLASHUVNING MUHIM OMILI SIFATIDA (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur maqolada bola shaxsining rivojlanishida tarbiyaning roli haqida ma’lumot berilgan. Tarbiyaning doimiy o`zgarib boruvchi jarayon ekanligi, shaxs shakllanishi jarayonida mazmun, metodlar, tashkil etish shakllari aloqadorligi birinchi bosqichdan oxirigacha tarbiyaning o`ziga xos xususiyatlari haqida ma’lumotlar keltiriladi.