RAQAMLI BANK TIZIMINI TAKOMILASHTIRISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Raqamli bank tizimi so'nggi bir necha o'n yilliklar davomida sezilarli o'zgarishlarga duch keldi, bu texnologik yutuqlar va iste'molchilarning talablarini o'zgartirdi. Ushbu maqola raqamli bank evolyutsiyasini o'rganadi, uning tarixiy rivojlanishi, hozirgi tendentsiyalari va kelajakdagi istiqbollarini o'rganadi. Mavzu bo'yicha adabiyotlarni tahlil qilish va raqamli bank sohasida qo'llaniladigan turli usullarni baholash orqali maqolada raqamli bank moliyaviy xizmatlarni qanday o'zgartirgani va kelajakda nima bo'lishi mumkinligi haqida tushuncha berilgan.