O'SPIRINLARDA KOGNITIV TIZIMNI RIVOJLANTIRISHDAGI INNOVATSION YONDASHUVLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada o'spirinlarning kognitiv rivojlanishiga qaratilgan zamonaviy va innovatsion yondashuvlar o’rganilgan. Bundan tashqari, maqolada ijodiy fikrlashni rivojlantirish, raqamli texnologiyalarni ta'limda ishlatish, o'spirinlarning kognitiv rivojlanishini rag'batlantirish kabi jihatlar ilmiy tahlil qilingan.