RADIO SIGNALNI OPTIK TOLALAR ORQALI UZATISH (RADIO OVER FIBER ROF) YONDASHUVINING INTEGRATSIYALANGAN ARXITEKTURADA ASOSIY TAMOYILLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqola radio optik aloqa (RoF) yondashuvining integratsiyalangan arxitekturalardagi asosiy tamoyillarini tahlil qiladi. RoF texnologiyasi radio va optik aloqa tizimlarini birlashtiradi, bu esa yuqori tezlikdagi ma'lumot uzatishni ta'minlaydi. Asosiy tamoyillar, integratsiya usullari, afzalliklar, cheklovlar va amaliy qo'llanishlar muhokama qilinadi. Maqola RoF texnologiyasining samarali ishlatilishi va kelajak istiqbollari haqida ma'lumot beradi.