ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИГА МЎЛЖАЛЛАНГАН ЕРЛАРНИ СИФАТ ВА МИҚДОР КЎРСАТКИЧЛАРИНИ БАҲОЛАШ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Республикамиздаги қишлоқ хўжалиги ерларининг сифат ва миқдор кўрсаткичларини баҳолашда картографик таъминот хусусан, суғориладиган тупроқлар бонитировкаси, ерларни норматив қийматини аниқлаш услубиятларини такомиллаштириш бўйича тавсиялар берилган.