BOLALARNING RUHIY RIVOJLANISHI SUSTLASHISHIGA NIMALAR SABAB? (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada Ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalarning turlari, kasallik shakllari, kasallikning kelib chiqish sabablari,o’quv jarayoni, RRS diagnostikasi, ular bilan olib boriladigan korreksion-psixologik ishlar haqida fiklar boradi.