BUXORO VOHASI SUVLIKLARIDAGI KIMYOVIY ELEMENTLAR,TUZ BIRIKMALARI VA FIZIK GEOGRAFIK JOYLASHUV XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Buxoro vohasi hududini o’rganish undagi tirik organizmlarni ham o’rganish,kamayib turlari sonining yo’qolib borishini tahlil qilish imkoniyatini yaratadi.