JAMIYATDA VA OILADA INKLYUZIV TA’LIM MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada oilada inklyuziv madaniyatni shakllantirish orqali inklyuziv jamiyatga o'tishning ayrim masalalari borasida so'z boradi.