UMUMTALIM FANLAR OʻQITISH METODIKASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
So‘nggi paytlarda “amaliy fan” tushunchasi muhim ahamiyat kasb etdi, chunki asosiy tadqiqotlardan amaliyotga tegishli tadqiqotlarga, ayniqsa shahar muhiti va shahar ta'limining murakkabliklarini ko‘rib chiqishga e'tibor qaratildi