MATEMATIKA OʻQITISH METODIKASI VA TALIM TEXNOLAGIYALAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada matematika fanidan dars o‘tish jarayonida zamonaviy uslublardan foydalanish umumiy o‘rta ta'lim maktablarida matematika fanini o‘qitishning maqsad va vazifalari, zamonaviy metodlari hamda bu borada ayni damda mavjud muammo-kamchiliklar xususida so‘z yuritilgan.