BLIPPAR DASTURIDAN FOYDALANIB TA’LIMIY ILOVA YARATISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada pedagoglar uchun AR platformalaridan biri BlippARdan foydalanishning imkoniyatlari va afzalliklari online platforma orqali keng yoritilgan.