MAHSULOT SOTISHNI AMALGA OSHIRISHDAGI SHARTNOMA MUNOSABATLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada mahsulot sotishda uchun haridor va buyurtmachilar o‘rtasidagi shartnoma tuzish masalalari ko'rib chiqiladi. Sotishni amalga oshirish yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqildi.