KORXONADA BOSHQARUV HISOBI VA UNING HISOB SIYOSATIDA AKS ETTIRILISHI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada hozirgi sharoitlarda korxonalarda boshqaruv hisobi va uning hisob siyosatida aks ettirilishi masalalari tadqiq etilgan.