MAXSUS MAKTABDA FANLARARO ALOQADORLIK ASOSIDA BILIM, MALAKA VA KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Мазкур мақолада maxsus maktabda fanlararo aloqadorlik asosida bilim, malaka va ko‘nikmalarni shakllantirish мазмуни ёритилади. Мазкур мақолада maxsus maktabda fanlararo aloqadorlik asosida bilim, malaka va ko‘nikmalarni shakllantirish texnologiyasi таҳлили келтирилади.