BADIIY ADABIYOT - MA’NAVIY YUKSAKLIKNING ASOSI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotning inson ma’naviy kamolotga yetishida tutgan o‘rni haqida Chingiz Aytmatovning “Asrga tatigulik kun” nomli asari asosida yoritishga harakat qilingan. Asar ko‘plab tillarga tarjima qilinganligi bois, ko‘plab kitobxonlarning qalbidan joy olgan.