VETERINARIYA YO‘NALISHIDAGI TALABALARNING KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA INGLIZ TILINI O‘QITISH TEXNOLOGIYALARINI TAKOMILLASHTIRISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola ingliz tilini o‘qitishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish bo‘yicha tezkor samarali strategiyalarni aniqlashda shuningdek, ingliz tili asosida veterinariya talabalarining kasbiy mahoratlarini oshirish usullarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada hozirgi kunda ta’lim jarayonida veterinariya mutaxsisiligi talabalariga ingliz tili o‘qitishda pedtexnologiylardan foydalanish va darslarning samarali natija berishi uchun o‘qituvchining talabalarni qay darajada darsga qiziqtira olishiga va ularni bilim olishga bog‘liq masalalar ko‘rib chiqilgan.