YURISTLAR JAMOASI HAMDA JAMIYATDA SHAXSIY IMIJNI SHAKLLANTIRISH YO`L-YO`RIQLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada jamiyatda yuristlar jamoasini shakllantirish, ijtimoiy hayotda kasblar imijini to`g`ri ko`rsatish, yurist uslubini takomillashtirish yo`l-yo`riqlari, bu sohadagi ma`lum muammolarga yechim ko`rsatib o`tildi.