ERKIN KURASHCHI QIZLARNING JISMONIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Tadqiqot mamlakatimizning erkin kurashchi qizlari nufuzli musobaqalardagi ishtiroki o‘rganildi va erkin kurashchi qizlani jismoniy sifatlarni rivojlantirish usullari to‘g‘risida ilmiy tadqiqot olib borildi.