BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA DIDAKTIKANING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI VA AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada boshlangʻich taʼlim didaktikasining oʻziga xos xususiyatlari toʻgʻrisida mulohaza yuritilgan va metodik tavsiyalar berilgan.