BOSHLANG'ICH SINFDA O'QISH DARSLARINI TASHKIL ETISH METODIKASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinflarda  o`qish metodikasi adabiy ta`lim metodikasi sifatida ish ko`rishi lozimligi, boshlang`ich sinfda o`qish adabiyot o`qitish sistematik kursiga tayyorlovchi predmet sifatida o`qitilishi, metodika bo`lajak boshlang`ich sinf o`qituvchisini adabiy ta`limnining mazmuniga va uni o`qitishga mustaqil ongli yondasha oladigan, o`zgalarning tajribasini nafaqat o`rganib olmasdan, balki ular faoliyatining natijalarini ongli ravishda tahlil qilib, to`gri xulosa chiqara biladigan bo`lishlari xususida so`z yuritiladi.