O‘TLOQI –BOTQOQ TUPROQLAR SHAROITLARIDA MOSH (Phaseolus aireis Piper) NING NAV TANLOV KO‘CHATZORIDA O‘TKAZILGAN TADQIQOT (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Maqolada sug‘oriladigan o‘tloqi botqoq tuproqlar sharoitida moshning nav tanlov ko‘chatzorida o‘tkazilgan tadqiqotlar natijalari bayon etilgan bo‘lib, standart navga nisbatan morfobiologik va xo‘jalik ko‘rsatkichlari bo‘yicha ustunliklarga ega bo‘lgan nav namunalar aniqlangan.