" ONA TILI VA O'QISH SAVODXONLIGI" DARSLARIDA HIKMATLARDAN FOYDALANISH ORQALI KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Mazkur maqolada o`qish darslarida hikmatlardan foydalanish orqali kompetensiyalarni shakllantirish haqida fikr-mulohazalar bildirildi.