O‘ZBEK TARJIMASI RIVOJIGA KATTA HISSA QO‘SHGAN BUYUK ALLOMALAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada yurtimiz olimlarining Ingliz tili tarjimonlik nazariyasining rivojiga qo’shgan tarixiy xissalari o’zbek, rus, nemis va ingliz tillaridagi manbalar asosida tahlil qilindi.