(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada yer resurslaridan samarali foydalanishda ekologik jihatlarning ustuvorligi haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan .