(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Мақолада аудиторлик фаолиятида аудиторлик рискининг моҳияти ва аҳамияти очиб берилган, шунингдек, тадбиркорлик риски билан боғлиқлик очиб берилган.