(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada muallif tomonidan jinoyat huquqida ishtirokchilik instituti, ishtirokchilik tushunchasi, ijtimoiy xavflilik xususiyatlari, jinoyat sodir etishda ishtirokchilik institutining huquqiy belgilari xususida soha mutaxassislarining fikrlari haqida so‘z yuritilgan.